werkwijze

Hoe gaan wij te werk als trouwfotograaf op jullie bruiloft?

"Ik ben geen bruidsfotograaf. Ik ben een fotograaf die een bruiloft vastlegt!"

 

Bruiloften... er bestaan geen mooiere dagen! Vrolijke, blije mensen, veel liefde, emoties, mooie kleding, lekker eten & drinken, een feest.. en dat mag ik fotograferen! Ik hou er van! Mijn focus ligt daarom op bruidsfotografie. 

Samen met Iris Oldenhof Fotografie wil ik jullie grote dag, op een ongedwongen spontane manier vastleggen. Zodat jullie genieten van jullie trouwdag en de foto's een mooie blijvende herinnering zijn, waar jullie met veel plezier naar terug zullen kijken! 

 

Twee fotografen

Alle bruiloften die ik mag fotograferen, doe ik samen met Iris. Twee weten meer dan één, een spreekwoord dat zeker in dit geval volledig opgaat. Wij hebben ons eigen specialisme, eigen kennis en ervaring. Door samen te werken brengen wij deze kennis bij elkaar. En dat leidt vaak tot verrassende nieuwe inzichten. Bovendien zie je dat verschillende karakters samenkomen. Mannelijke en vrouwelijke fotografen fotograferen op een wezenlijk andere manier.

Breng al deze verschillen bij elkaar dan wordt de optelsom 1+1=3 waarheid! 

 

Van te voren

Voorafgaand jullie bruiloft zullen Iris en ik op kennismakingsgesprek komen. Wij willen jullie erg graag ontmoeten.

We kunnen de planning van jullie dag doornemen en wij zijn nieuwsgierig naar jullie wensen en persoonlijke stijl ten aanzien van bruidsfotografie. Houden jullie bijvoorbeeld van strakke industriële panden? Of juist mooie groene parken? Wij vinden het erg belangrijk dat er een klik is. Wij kunnen tijdens het gesprek tips meegeven door onze ervaringen.

De bruiloft is al spannend genoeg!

Natuurlijk zullen wij ook uitgebreid onze werkwijze met jullie doornemen.

 

De dag zelf
Iris en ik zullen tijdens jullie trouwdag aanwezig zijn op de afgesproken plaats en afgesproken tijd. Het leuke van twee fotografen is dat wij het aankleden van jullie beide kunnen fotograferen. Wij fotograferen de gehele dag met verschillende camera's en lenzen. Wij leggen vast wat er gebeurt vanuit verschillende perspectieven. En willen vooral jullie dag vastleggen zoals jullie die met jullie gasten beleven op een journalistieke manier.

Wij spreken eigenlijk geen eindtijd af, omdat je nooit precies weet hoe de dag en avond verloopt.

Daarom werken wij niet met uren! 

Onze dag start wanneer de voorbereidingen starten en eindigt als de sfeer van het avondprogramma erop staat. 

 
Nabewerking en levering
Wij maken na jullie bruiloft zelf een selectie uit de foto's en geven deze een nabewerking. Wij controleren de foto's op kleur, compositie, contrast, scherpte, etc. De foto's worden in een mix van kleur en zwart/wit geleverd. De levering is digitaal en vaak binnen 2 weken. Mochten jullie kiezen voor een trouwalbum, dan gaan wij deze maken, nadat jullie de foto's digitaal hebben ontvangen. Dan kunnen jullie alvast zelf selecteren en doorgeven welke jullie erg mooi vinden!